Ceasul deșteptător al naturii a sunat iar primăvara a sosit, cu iubire și premii de împărțit. Firavii ghiocei și-au deschis somnoroșii ochii, albinuțele au ieșit să guste din prospețimea frumosului anotimp, iar fluturii plutesc cu aripile lor diafane în lumina caldă.

Soarele amorțit își trimite razele să mângâie natura, iar Echipa BebeStrumf  îți trimite un cadou.

Este vorba de două pânze cu dimensiunea 35 x 40 cm pictate în culori acrilice. Culorile folosite sunt vii, iar pânza pictată a fost decorată cu scoici de la malul Mării Negre pentru a te duce cu gândul la vară, sora mai mare a primăverii.

Tablourile sunt destinate micuților voștri strumfi ( cel roz pentru o fetiță, iar cel albastru pentru un băiat) și vor fi transformate în rame. Câstigătorul ne va trimite o poză cu cel mic, iar aceasta va fi lipită în centrul pânzei.

Concursul este accesibil tuturor mămicilor, tăticilor, bunicilor sau chiar prietenilor care doresc să dăruiască la rândul lor și să aducă o pată de culoare în camera copilului.

Pentru a intra în posesia unei pânze tot ce trebuie să faci este să citești și să respecți indicațiile din următorul regulament.

Regulament

  1. Spune-ne printr-un comentariu numele copilului și de ce îți place primăvara. Atenție! Comentariul se va face aici, la această postare și nu pe Facebook.
  2. Dă like paginii de Facebook Bebe Strumf ( asta dacă nu ai făcut-o deja )
  3. Share-uieste pe pagina ta aceasta postare.

Durata Concursului

După îndeplinirea celor 3 condiții, stai cu ochii pe pagina de Facebook a lui Bebe Strumf pentru a vedea dacă ai avut noroc. Concursul se va desfășura începând de azi și până la sfârșitul lunii Martie. Câștigătorii vor fi desemnați în urma tragerii la sorți  efectuată prin random.org în data de 31 martie 2017.

Notificarea și Predarea Premiului

Câștigătorii concursului vor fi anunțați printr-un mesaj pe Facebook în maxim 24 de ore de la încheierea tragerii la sorți și li se vor afișa numele pe pagina Bebe Strumf. În cazul în care norocosul nu își confirmă câștigul în 24 de ore, acesta își va pierde premiul și va avea loc o altă extragere în următoarea zi. Premiul va fi trimis prin curier iar taxa va fi suportată de câștigător.

Protecția Datelor Personale

Toți participanții și câștigătorii au garanția ca le sunt respectate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, respectiv dreptul la informare, de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Se vor utiliza datele cu caracter personal furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării câștigătorului și trimiterii premiului.

Echipa BebeStrumf vă urează Succes!